2024. április 29. - Péter

Unokája sírása ébresztette fel a kómából

Hat hétig feküdt kómás állapotban egy brit asszony, akit egy teherautó ütött el. Az ébresztette fel, hogy meghallotta az unokája sikolyát. Az 56 éves Devbai Patel hat hétig feküdt öntudatlanul, miután elütötte egy teherautó.
2008. június 9. hétfő 07:15 - Hírextra
Az orvosok ugyan a nyugtatóadag csökkentésével megpróbálták felébreszteni az asszonyt, de erőfeszítéseik nem jártak sikerrel. Hiába beszéltek hozzá a családtagjai is, az asszony semmire nem reagált.

Az orvosoknak ekkor azt találták ki, hogy behozatják a kórterembe az asszony 23 hónapos unokáját, Leelát, hátha az ő ismerős hangocskái felébresztik a nagymamát.

A kicsi azonban rettenetesen megrémült, amikor meglátta összetört, bekötözött nagymamáját, és felsikított - Patel asszony pedig abban a pillanatban kinyitotta a szemét.

"Csoda történt. Mindent megtettünk, de semmi sem segített - csak Leela rémült sikolya. Az orvosok sem akarják elhinni, milyen gyorsan javul a feleségem állapota azóta, hogy felébredt" - mesélte az asszony férja, Kunverji.

A négygyerekes családanya London északi részén, Neasdenben él. A lakása közelében sétált, amikor egy teherautó felszaladt a járdára és elütötte, majd belerohant az állatorvosi rendelőbe. A sofőr a baleset következtében életét vesztette, Devbai Patelt pedig súlyos agyi, hasi és karsérülésekkel szállították kórházba.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását