2024. április 23. - Béla

EURO-2008: Cannavaro és huligánok nélkül

Előreláthatólag Fabio Cannavaro nélkül lép majd pályára a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott a szombaton kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. A magyar rendőrség is átadta a futballhuligánok adatait Ausztriának és Svájcnak, a labd
2008. június 3. kedd 07:32 - Hírextra
A csapatkapitány olasz hírügynökségi jelentések szerint a hétfői edzésen szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést. Samu István vezérőrnagy elmondta: azoknak az adatait adták át, akiket futballklubok nemkívánatosnak tartanak mérkőzéseken, valamint azokét, akiket a bíróságok szurkolói rendbontás miatt elítéltek.

A rendőrfőkapitány-helyettes tájékoztatása szerint az adatokat Ausztria és Svájc kérésére valamennyi EU-tagállam megküldte. Magyarországról eddig tíz ember adatait adták ki.

Ausztria a nagyobb közúti határátkelőkön az ottani Európa-bajnoki mérkőzések kezdete előtt 26 órával visszaállítja az ellenőrzést a schengeni belső határokon, és a kontrollt a meccs végétől számítva még 24 órán át fenntartja. Június elsejétől július 6-ig nem lehet használni a zöldhatárt, és a kijelölt átkelőkön is csak érvényes úti okmányokkal lehet áthaladni.

Az ellenőrzés célja, hogy semmi ne veszélyeztesse az Ausztria és Svájc által közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságot, valamint hogy kiszűrjék azokat, akik nem kívánatosak az eseményen.
Előbb kivizsgálásra a mödlingi klinikára vitték, ahonnan azonban a pontosabb diagnózis megállapítása érdekében átszállították egy bécsi kórházba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását