2022. július 4. - Ulrik

Külföldön körözték a húszmilliós kocsit

Húszmillió forintot ér az a gépkocsi, mellyel egy svéd férfi akart belépni hazánkba Röszkénél, ám az ellenőrzésnél kiderült, az autót két ország hatóságai is körözik - értesült a HavariaPress.
2008. május 30. péntek 13:54 - Hírextra

Az útlevélkezelőnek tűnt fel a röszkei határátkelőhelyen, hogy a csütörtökön délután belépésre jelentkező autóval valami nincs rendben. Az Audi Q7-est egy svéd férfi vezette, ám az olasz forgalmi nem az ő nevére volt kiállítva.

Az autót félreállították, s hozzáfogtak alaposabb ellenőrzéséhez. Kiderült, hogy rendszáma alapján az olasz hatóságok körözik, de aztán az is, hogy nem azt az autót, hanem egy másik, ugyanolyan típusú autót, melyről átrakták a svéd férfi vezette Q7-esre a rendszámot.

Az alváz- és motorszám ellenőrzésekor kiderült, hogy az előbbit átütötték. A motorszám alapján azonban sikerült azonosítani az autót, s kiderült, hogy a svéd rendőrség körözi, azt Svédországból lopták el a napokban. A 20 milliós autót a magyar rendőrség lefoglalta, a svéd sofőrrel szemben a Szegedi Rendőrkapitányság indított eljárást.

Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását