2024. május 2. - Zsigmond

Új sebességi fokozat

Ősztől az Egri Vízilabda Klub összes csapata ZF-Eger néven szerepel a bajnokságokban - jelentette be Ulrich Diller társadalmi elnök.
2008. május 28. szerda 12:40 - Hírextra
A sajtótájékoztatón elhangzott: a sebességváltókat gyártó, német tulajdonú ZF-Hungária Kft. nyolc éve támogatja a városi vízilabdasportot, és a Magyar Kupa-győzelem valamint az ob I- és LEN Kupa-ezüst hatására - az eddigi támogatást a duplájára növelve - névszponzorrá lépett elő. A korábbi névszponzorok közül az UPC Magyarország Kft. kiemelt támogató, míg a Brendon Kft. támogató marad.

A kerettel kapcsolatban Halmos R. Péter ügyvezető elnök elmondta, hogy a centerek közül Kis Gábor a Vasasba, Matajsz Márk a Domino-Honvédba távozik, helyükre a Honvédból Bárány Attila és Hárai Balázs érkezik. Az egri klub 1+1 évre kölcsönadja Decker Attila kapust a BVSC-nek. A kapusposzton a sorozatban kétszeres bajnok ifjúság csapatból az utánpótlás válogatott Valics Bence lesz Szécsi Zoltán mellett a második számú hálóőr. Madaras Norbert hazacsábításával kapcsolatban az ügyvezető kifejtette: szerették volna leigazolni az olasz Recco légiósát, de ő az egrieket is kikosarazta.
Habis László polgármester biztosította a klubot a kiemelt városi támogatásról, és üdvözölte a vállalat megemelt szerepvállalását.

A ZF-Eger a bajnokságban és a Magyar Kupában a döntőbe jutást, az Euroligában - a sorsolástól függően - a legjobb nyolc közé kerülést tűzte ki célul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását