2024. április 23. - Béla

Madonna magánélete romokban

Már csak a gyerekek tartják össze a sztár és Guy Ritchie házasságát. A pop hercegnőjének karrierje még mindig szárnyal, de ez nem mondható el a magánéletéről. Madonna és Guy Ritchie hét éve házasok, és úgy tűnik, a boldogságban együtt töltött évek száma n
2008. május 28. szerda 10:51 - Hírextra
A Cannes-i Filmfesztiválon mindenkinek feltűnt, hogy az énekesnő és férje szerelme már nem a régi lánggal ég. – Nem úgy tűntek, mint akik jól érzik magukat egymással. Madonna elesett volt és fakó, Guy pedig… hát ő is elég nyomorultul festett – mondta egy szemtanú.

Madonna és Guy állítólag már hónapok óta külön alszik, a férfi pedig nehezen tűri hitvese távolléteit, ezért végső megoldásként az italhoz nyúlt. Guy dolgát nehezíti az is, hogy Madonna karrierje még mindig a csúcson van, s neki az ő árnyékában kell élnie. Ezt kevés férfi viseli el, hiszen az alapfelállás szerint a férfi a család eltartója. – Gyakorlatilag Guy a nő ebben a kapcsolatban. Nem lehet könnyű feldolgoznia, hogy Madonna árnyékában kell élnie – mondta egy hozzátartozó.

– Madonna a munkájának él, s ha van egy kis ideje, rögtön a gyerekekhez rohan. Ráadásul most már egy adoptált kisfiúért is felelnie kell. Guy és ő szinte nincsenek is kettesben: vagy a gyerekek, vagy a koncertezés szól bele a romantikázásba – tette hozzá a családtag.

Az a hír is felröppent, hogy az énekesnő Angliából New Yorkba teszi át székhelyét. – Madonna még júniusban elköltözik, és tervei szerint októberig vissza sem tér – nyilatkozta egy forrás a Daily Mailnek. Ha a hír igaz, akkor valószínűleg már semmi sem mentheti meg a pár házasságát.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását