2024. április 27. - Zita

A jogi munkatárs hibázott

A közbeszerzésért felelős jogi munkatárs hibája miatt tiltotta meg a szerződéskötést a BKV Zrt.-nek a Közbeszerzések Döntőbizottsága az új formaruhák beszerzésével kapcsolatos közbeszerzési eljárásban - közölte a közlekedési társaság szerdán az MTI-vel.
2008. május 28. szerda 13:42 - Hírextra
Emlékeztettek rá: múlt héten azt követően tiltotta meg a szerződéskötést a Közbeszerzési Döntőbizottság a BKV Zrt.-nek, hogy az egyik pályázó jogorvoslati kérelmet nyújtott be a pontozás és minősítési indoklás miatt.


Balog Zsolt megbízott vezérigazgató az ügyben vizsgálatot rendelt el, amelynek eredményéről szerdán adott tájékoztatást a közlekedési társaság. Eszerint "az egyik közbeszerzésért felelős jogi munkatárs hibázott". Hozzátették: a munkatárs munkaviszonya megszűnt a társaságnál.

A BKV dolgozóinak új formaruháját, amelynek tervezésére Makány Márta divattervező kapott megbízást, tavaly májusban mutatták be.

A ruhadarabok gyártására közbeszerzési eljárást írt ki a társaság. Az eredeti tervek szerint 2007 végén, 2008 elején vezették volna be az új formaruhát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását