2024. április 28. - Valéria

Mourinho: Grant egy lúzer!

Avram Grant menesztése után José Mourinho, a Chelsea másik kirúgott menedzsere értékelte volt klubja idei teljesítményét. Mourinho nem látta meg a sikereket, amikről Avram Grant beszélt, szerinte az izraeli menedzserrel utóbbi négy év leggyengébb szezonjá
2008. május 25. vasárnap 17:00 - Hírextra
- Az én filozófiám szerint ez egy nagyon rossz szezon volt, mert a futballban a "majdnem" az vereséget jelent. A Chelsea majdnem megnyerte a BL-t, majdnem megnyerte a bajnokságot és majdnem megnyerte a ligakupát is, vagyis nem nyert semmit. A majdnem a semmivel egyenlő. Az elmúlt három évben szezononként két trófeát nyert a gárda, míg ebben a szezonban pontosan nullát. Nálam ez egy nagyon gyenge idényt jelent. Győztes mentalitás nélkül nem lehet nyerni, bár egy igazi vesztes filozófiája szerint ez is lehet remek szezon, ezt tiszteletben tartom - reagált Grant megjegyzésére Mourinho, amelyben az izraeli szakember kijelentette: nagyszerű idényt tudhat maga mögött (volt) csapata.
Forrás: Samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását