2024. május 3. - Tímea, Irma

Egyenlített a Detroit

A Detroit Pistons idegenben legyőzte a Boston Celticset és ezzel egyenlített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportának döntőjében.
2008. május 23. péntek 12:58 - Hírextra

A bostoni összecsapás a keleti oldalon megszokott meccsektől kissé eltért, ugyanis meglepően sok pont született, 103-97-re nyert a Detroit.

A meccset szinte végig a Pistons tartotta kézben. Richard Hamiltonék a félidőben hét, három negyed után pedig kilenc ponttal vezettek, sőt a negyedik szakaszban, nyolc perccel a lefújás előtt 86-75-öt is mutatott az eredményjelző. A Celtics azonban nem engedte el nagyon riválisát, s három és fél perccel később 90-88-ra jött fel.

A hajrában ugyanakkor már nem tudott fordítani a bostoni együttes, amelynek a nagydöntőbe jutáshoz most már mindenképpen idegenben is győznie kell legalább egyszer. Ez már csak azért sem tűnik könnyű feladatnak, mert Kevin Garnették a mostani rájátszásban sem a Pistonsnál jóval gyengébb Atlanta, sem a tavalyi döntős Cleveland ellen nem tudtak vendégként győzni.

Eredmény:

Keleti főcsoport, döntő:

Boston Celtics-Detroit Pistons 97-103
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1-1

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását