2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ketten is az OLLÉ-program mellett

Két főtámogató kötelezte el magát a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) OLLÉ-programja mellett, illetve az MLSZ közgyűlésén a küldöttek ellenszavazat nélkül elfogadták a Gyermeklabdarúgó Szövetség megalakulását, amely a szövetség tagozata lesz.
2008. május 14. szerda 15:48 - Hírextra

"A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal (plusz ÁFA), míg a kettő plusz egy évre szóló szerződés révén az OMV évi 100 millióval (plusz ÁFA) támogatja az OLLÉ-programot. Ennek köszönhetően az osztrák cég névadója lett a pályalétesítési programnak, továbbá valamennyi, 5-12 éves korosztály számára kiírt bajnokságnak" - jelentette be Kisteleki István, az MLSZ elnöke a közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Mint kiderült, az újonnan létrehozott Gyermeklabdarúgó Szövetségre azért volt szükség, hogy egy kézbe kerüljön a futball ezen területének irányítása. Célja, hogy 1600 iskolát és 60 ezer gyermeket vonjon be a sportágba, ezzel növelje a népszerűségét, a tömegbázisát és a merítési lehetőséget. Személyi kérdésekről májusban döntenek, míg az első bajnokságok a korosztály számára szeptemberben kezdődnek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását