2024. május 6. - Ivett, Frida

Emődi tolvajok buktak le

Egy rendőrőrs színielőadásról hazatérő parancsnoka figyelt fel arra a három tolvajra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emőd határában, akiket aztán a rendőrség őrizetbe is vett - mondta a megyei főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa szerdán az MTI
2008. május 14. szerda 21:19 - Hírextra
Az Emődi Rendőrőrs vezetője színházból tartott haza még kedden este, amikor települése határában egy leoltott lámpájú kisteherautót vett észre, benne három lapuló emberrel. Értesítette kollégáit, akik fülön csípték az autó utasait, akikről kiderült: tolvajok, akiknek hétvégi házak feltörése írható a számlájára - tette hozzá Dobi Tamás.

A rendőrség őrizetbe vette a három férfit, akik beismerték tettüket. Mint kiderült, egyikük ároktői, a másik kettő pedig alsózsolcai lakos.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy az emődi rendőrőrs területén az utóbbi időben megjelentek az úgynevezett utazó elkövetők. A környéken mintegy 5.000 hétvégi ház található, ezeket látogatják több-kevesebb sikerrel. A rendőrség jelenleg nyolc ügyben nyomoz, 22 gyanúsítottal szemben - jelezte a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását