2024. április 27. - Zita

Ifjabb Bush após lett: férjhez ment az egyik lány

Férjhez ment Jenna Bush, George Bush amerikai elnök lánya Henry Hagerhez, a Republikánus Párt virginiai elnökének fiához. A 26 éves tanárnő szombat este napnyugtakor mondta ki a Bush-család texasi farmján a boldogító igent.
2008. május 11. vasárnap 09:33 - Hírextra
A szertartást a sajtó kizárásával, több mint kétszáz családtag és közeli barát jelentétében tartották.

A Fehér Ház szóvivője azt nem volt hajlandó közölni, vajon Jenna felveszi-e férje nevét, s azt sem, hova utazik nászútra a fiatal pár. A The Washington Post úgy tudja, hogy a fiatalok a mézesheteket Európában töltik.

Sajtóértesülések szerint a pár a tervek szerint Baltimore-ban él majd, ahol Jenna tanítani fog, férje pedig a Constellation Energy nevű energiaipari vállalatnál cégnél dolgozik majd. A 30 éves Hager a jövő héten kapja meg gazdaságtudományi mesterdiplomáját. Korábban a Fehér Házban dolgozott gyakornokként, leendő apósa elnökválasztási

Jenna a 22. elnöki gyermek, aki apja hivatali ideje alatt házasodik. Tricia Nixon 1971-ben a Fehér Ház rózsakertjében tartott extravagáns, élőben közvetített esküvője óta változtak a szokások: Jenna nagynénje, Dorothy Koch 1992-ben Camp Davidben ment férjhez, akkora titoktartás mellett, hogy a sajtó csak akkor értesült az esküvőről, amikor már vége volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását