2021. április 14. - Tibor

Kedvez a csillagok állása az elnöknek

Már önmagában az is jó, hogy Dmitrij Medvegyev, az új orosz elnök a növő Hold idején lépett hivatalba - jelentette ki Pavel Globa asztrológus. A horoszkóp Glova szerint azt mutatja, hogy a helyzet a lehető legjobb a reformok, az állami struktúrák minőségi
2008. május 7. szerda 19:50 - Hírextra

Mindezt a csillagjós a nap és az Uránusz állásából vonta le, s a Komszomolszkaja Pravda című lap ismertette a horoszkópot.

A Mars pozíciója viszont a szakértő szerint gyenge, ami arra utal, hogy hirtelen, éles kezdeményezésekre nem kell számítani, az új elnök nagy óvatosságról tesz majd tanúbizonyságot, és egészen bizonyosan nem lő csípőből - mondta. Globa szerint a Jupiter helyzetéből arra lehet következtetni, hogy a politikai helyzet eléggé kiszámítható lesz.

Ráadásul az asztrológus szerint Medvegyevet útján a szerencse kíséri majd, abból a szempontból is, hogy a külső erők a segítségére lesznek, az ország életében nem lesznek nagy fordulatok, forradalmi helyzetek.

A csillagok állásából még azt is kiolvasta az asztrológus, hogy a bírósági rendszer és a rendvédelmi szervek összessége nagyon jól fog működni Medvegyev elnöksége alatt. (Ebben inkább csak az a meglepő, hogy a csillagokból is ez derül ki, Medvegyev ugyanis annyira fontosnak tartja az e rendszerekben mutatkozó súlyos problémák megoldását, hogy még a beiktatási ünnepségen mondott rövid beszédében is szükségesnek látta felvetni.)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását