2024. május 9. - Gergely

Furfangos pozicionálás

Bírálja, mégis támogatja a kisebbségi kormányt az SZDSZ - írja a Magyar Hírlap. Már az első nap ellentmondásba keveredett saját magával az elméletileg konstruktív ellenzéki pártként tovább működő szabad demokrata frakció, ugyanis megszavazza a minisztériu
2008. május 6. kedd 10:21 - Hírextra
Egyebek között ez derült ki a parlament tegnapi plenáris ülésén, valamint az, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő továbbra is kitart a május elsején megfogalmazott ígéretei mellett. Szűcs Erika, Szabó Pál, Szabó Imre, Székely Tamás és Molnár Károly is letette tegnap miniszteri esküjét az Országgyűlés előtt. A kisebbségi MSZP-kormány első parlamenti napján Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szóra sem méltatta a Fidesz-KDNP és az MDF által szorgalmazott bizalmi szavazást.

A kormányfő inkább a következő két év szerinte pozitív változásairól beszélt, amelyekről már a május elsejei, városligeti előadásában is hallhattunk. Mint mondta, iskolák százait újítják majd fel, növekedni fognak a bérek, ezek mellett pedig csökken az államháztartási hiány.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását