2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Több mint 900 esemény a Születés Hetén

Ingyenes nyitónappal kezdődik a hatodik Születés Hete országos rendezvénysorozat vasárnap a budapesti Aranytíz Művelődési Központban.
2008. április 30. szerda 15:28 - Hírextra
Az érdeklődőket délelőtt tíz és este fél kilenc között kulturális, szakmai és tájékozató jellegű programokkal várják. Délelőtt egyebek mellett Bognár Szilvia, Bede Péter és Rácz Krisztián népdalokat énekel a szerelemről, házasságról és születésről. Ezt követően Nagy Judit műsorvezető mesél családdal kapcsolatos saját élményeiről. A későbbiekben előadást tart Raffai Jenő pszichoanalitikus az anya-magzat kapcsolatanalízis módszeréről - tudatta közleményében az eseményt szervező Születés Hete Közhasznú Nonprofit Kft.

Délután D. Tóth Kriszta műsorvezető moderálja az Apagyerek-Gyerekember című, az apák szerepéről szóló kerekasztal-beszélgetést, amelynek résztvevője Azurák Csaba és Gerendás Péter lesz. Pikó András újságíró fél öttől az anyaságról és karrierről beszélget Ónodi Eszterrel, Krizsó Szilviával és Kútvölgyi Erzsébettel.

Ezen kívül lesz még gyermekrajzelemzés, jóga, aromaterápiás és szoptatási tanácsadás is a nyitórendezvényen. Az esemény 19 órakor a Világra jönni című film vetítésével zárul, amelyet most először láthat a közönség Magyarországon.

A Születés Hete rendezvénysorozat május 4. és 11. között 49 településen több mint 900 eseményt ölel fel. Közel 400 előadó tart majd a szüléssel, születéssel kapcsolatos előadást. A Születés Hete programjairól a www.szuleteshete.hu című honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását