2024. május 4. - Mónika, Flórián

Keleti Andrea virágtolvaj volt

Keleti Andrea örül, hogy gyermekei nem rá ütöttek, mert így nem kell félnie, hogy a szomszéd kerítésen fennakadva találja őket. Már csak pár napot kell aludniuk az édesanyáknak, hogy láthassák mivel készültek gyermekeik idén anyák napjára.
2008. április 30. szerda 12:57 - Hírextra
- Mióta nagyobbak a gyermekeim mindig ügyelnek arra, hogy felköszöntsenek anyák napján. Május első vasárnapját megelőző héten már titkolóznak és dugdossák az ajándékokat – mesélte a táncosnő.

Az elismert művész olyan szerencsés helyzetben van, hogy idén gyermekivel kétszer is megtartják az anyák napját.

- Kedd délután már megünnepeltük az óvodában, ahol egy cserepes virágot kaptam, amibe a lányom beletűzte a saját készítésű -egyébként nagyon szépre sikeredett - papírvirágját.

Andrea nagyon nagy becsben tartja gyermekeitől kapott ajándékait. Elárulta, számára azért is fontos ez a nap, mert kellemes emlékeket juttat eszébe.

- Mikor még kislány voltam, én is izgatottan készültem anyukám köszöntésére. Mindig virágcsokorral ébresztettem. Én nem voltam olyan jó és kreatív gyerek mint az enyéim. Nagyon ritkán készítettem saját kezűleg ajándékot, inkább virágot loptam a szomszédunk kertjéből.

Anyák napja előtti estén Andi mindig izgatottan feküdt le aludni. Zseblámpáját párnája alá dugta, ébresztő óráját pedig felhúzta hajnali háromra.

- Hajnalban mindig kiosontam az ajtón, átmásztam a szomszéd kertéjébe és egy csokorra való virágot csórtam a szomszéd nénitől – mesélte nevetve.

Andrea elárulta, idén május 1-jén egy nagyszabású rendezvénynek lesz a -házigazdája, amire mindenkit szeretettel várnak szerdán a Hősök terén.

- Az összegyűltek minden évben egy 15 méteres májusfát állítanak. A legenda szerint, aki ezalatt a fa alatt megcsókolja kedvesét, azok örök életre együtt maradnak.

A népszerű táncosnő -mint minden évben- így most sem hiányozhat férjével a fa alól, hogy örökké tartson szerelmük.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását