2024. április 28. - Valéria

Julia, a szagos nő

A sztárok néha meghökkentő szépségápolási trükkökkel óvják külsejüket. Julia Roberts ezen a téren is hű díva mivoltához. A napokban ugyanis arról mesélt az egyik talkshow-ban, hogy utálja a dezodorokat, ezért nem is használ.
2008. április 28. hétfő 21:46 - Hírextra
Ha kicsit megkoszosodik hónaljban, akkor kimegy a mosdóba és a szappan-hidegvíz kombinációval orvosolja a szagokat. Ez a szokása hosszú évek óta megvan, és még senki sem tudta eltántorítani tőle. Szerinte ugyanis nagyon egészségtelen, hogy mindenféle mesterséges anyagot kenünk, fújunk a karunk alá. Így nem tud szabadon lélegezni a bőr.

Azért általában a deo hiány nem jelentkezik szagok formájában, de ha mégis, akkor sem történt tragédia, hisz ez hozzátartozik az emberhez. Nos, erről talán meg kéne kérdezni a kollégáit, akikkel a forgatásokon osztozik a légtéren. Furcsa hónaljbeli szokásai már korábban is nagy derültséget okoztak. A Sztárom a párom londoni premierjén ugyanis egy kisebb szőrdzsungel bújt elő ruhája rejtekéből, amikor felemelte karjait. Julia a mai napig nem érti, hogy miért rökönyödtek meg ezen az emberek. Mindenki úgy tett, mintha legalább levágott macskafejek lettek volna a hóna alatt.

De nemcsak az egykori Micsoda nő kerüli el messzire az illatszer részleget a drogériákban. Cameron Diaz is gyakran hagyja ki a dezodorálást a reggeli készülődéskor. Mondván, ha hagyja rendesen szellőzni, akkor nem is büdösödik be. Az ujjatlan felsőrészek hordása beválhatott, hiszen a tisztaságmániás Justin Timberlake évekig biztos nem tűrte volna az izzadtságszagot. De néhányan egy szerep kedvéért teszik félre a sziszegős szappanokat. Hugh Jackman az X-Men forgatások alatt csupán jeges vizet használt higiéniája fenntartására, és a megboldogult Heath Ledger szerint sem fért bele a Joker karakterébe, hogy virágillatú legyen.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását