2024. március 29. - Auguszta

Ingyenes Paul McCartney-koncert

Paul McCartney június 14-én ingyenes koncertet ad Kijevben a Függetlenség terén Viktor Pincsuk ukrán üzletember alapítványának szervezésében - jelentette be Pincsuk.
2008. április 27. vasárnap 21:00 - Hírextra
Elmondta: a rendezvénynek maga az ex-Beatle a Függetlenségi koncert címet adta, s minden érdeklődő meghallgathatja, sőt a tervek szerint több ukrajnai városba is közvetítik hatalmas kivetítőkön. Ezen felül a Novij Kanal nevű tévécsatornán is látható lesz, s a szerződés értelmében a közvetítést nem szakítják meg reklámok.

McCartney részt vesz a mintegy 40 képéből a PicsukArtCenterben nyíló kiállítás rendezésében és megnyitásán.

Paul McCartney ukrajnai látogatásának még nincs meg a pontos programja, de az már bizonyos, hogy több napig marad, s nem kizárt, hogy szokásával ellentétben még a koncert utáni napon is ott lesz.

A koncertet szervező üzletember felhívta a figyelmet, hogy McCartney látogatásának napjaiban lesz a Back in the USSR című szám keletkezésének 40. évfordulója.

Pincsuk kijelentette: politikai reményeket fűz a koncerthez. Azt reméli, hogy mivel egyszerű emberi értékekről szól, egyesítő hatással lesz. "Az utóbbi időben nincs túl sok alkalmunk arra, hogy összefogjunk, összejöjjünk, és ne ilyen-olyan politikai zászlók alatt tömörüljünk. Ezért remélem, hogy Paul McCartney koncertje közelebb hozza egymáshoz és a szabad, toleráns és sikeres ország építésének érdekében az egyes országrészeket, az ifjúságot és az érettséget, és a különböző nézeteket valló embereket" - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását