2024. május 9. - Gergely

Nem csak Horváth Ágnes távozik

Horváth Ágnes április 30-i hatállyal történt felmentésével egyidejűleg távozik a tárcától Kincses Gyula államtitkár is. Ő várhatóan korábbi állását "kapja viszsza", és ismét az Egészségügyi Minisztérium háttérintézményének, az Egészségügyi Stratégiai Kuta
2008. április 25. péntek 10:25 - Hírextra
Kiderült: ezt a státusát azalatt is fenntartotta, amíg államtitkárként dolgozott. Már néhány nappal ezelőtt távozott a minisztériumból Rapi Katalin szakállamtitkár. Őt már ki is nevezték az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgató-helyettesi posztjára, a megbízatást pályázaton nyerte el. Kérdés az is, hol folytatja Matejka Zsuzsa, a miniszter kabinetfőnöke, régi jó ismerőse, kollégája. Úgy tudjuk, Matejka akár maradna is a tárcánál, kérdés persze, hogy ki lesz a miniszter és marasztalja-e egyáltalán.

Az OGYI vezetője, Paál Tamás nyugdíjba vonul, noha tavaly hosszabbították meg több évvel a szerződését. Ráadásul úgy vonul nyugdíjba, hogy nem megy el az OGYI-tól, a június elsejével megalakuló operatív főigazgatói tanács elnöke lesz. Horváth Ágnes további pályafutásáról egyelőre keveset tudni. A távozó miniszter nemrég azt mondta: először pár hetet pihenni szeretne, aztán állást keres, mint bárki más.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását