2024. május 6. - Ivett, Frida

MLSZ-elnökségi: elképzelhető, hogy döntenek a szövetségi kapitányról

Kovács Péter elnökségi tag szerint nem szabad sokáig húzni a szövetségi kapitányi kérdést, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) irányító testületének csütörtökön 10 órakor kezdődő ülésén döntés születik az ügyben.
2008. április 24. csütörtök 11:44 - Hírextra
"Attól, hogy a napirendi pontok között nem szerepel ez a téma, minden további nélkül tárgyalhatunk róla, ha valaki erre javaslatot tesz és ezt a többség elfogadja - mondta a tanácskozás előtt Kovács az MTI-nek. - Én úgy gondolom, lesz olyan köztünk, aki ezt felveti és a többség támogatni fogja az ügy tárgyalását."

Kovács hozzátette: nem szabad sokat várni a megoldással, mert a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtező sorozat előtt elég időt kell adni a szakvezetőnek és a csapatnak az alapos felkészülésre, ami csak rendezett viszonyok között lehetséges.

Kisteleki István, az MLSZ elnöke április 10-én egy pécsi sajtótájékoztatón azt mondta, április 24-én az elnökség ülésén nyugvópontra jut a szövetségi kapitány ügye, a téma azonban nem szerepel az előre bejelentett napirendi pontok között.

Várhidi Péter január óta határozatlan idejű megbízással látja el ezt a feladatot. Kisteleki sajtóértesülések szerint az elmúlt hetekben több holland szakemberrel tárgyalt a kapitányi, illetve a sportágfejlesztési igazgatói poszt betöltéséről. Erwin Koeman Budapestre is eljött, a másik legesélyesebbnek tűnő jelölt Aad de Mos.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását