2024. április 29. - Péter

Erős robbanásra riadtak fel a lakók

Vezetékes gáz okozta robbanás történt a Borsod megyei Felsőzsolcán hétfőre virradóra egy családi házban, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t a miskolci tűzoltóság szóvivője. Bódi Zoltán közölte: éjfél után pár perccel erős robbanásra riad
2008. április 21. hétfő 10:23 - Hírextra

Egy körülbelül 60 négyzetméteres, felújított vályogházban történt a detonáció, amely megrongálta annak tetőszerkezetét és falait. A vezetékes gáz okozta robbanást az egész épületre kiterjedő tűz követte, a lángokat a riasztott tizenkét miskolci tűzoltó rövid idő alatt eloltotta - tette hozzá.

A légnyomás több más szomszédos lakóházban is üvegkárokat okozott. Tűzvizsgálati eljárás indult az ügyben, mivel az elsődleges információk alapján felmerült a szándékos tűzokozás gyanúja.

A szóvivő arról is beszámolt, hogy a rendőrség keresi azt a középkorú férfit, a lakás tulajdonosát, aki a robbanás időszakában a házban egyedül tartózkodott, a tűzoltók kiérkezéséig azonban elhagyta a helyszínt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását