2024. május 3. - Tímea, Irma

Vigaszágon folytathatja

Második mérkőzésén vereséget szenvedett Tőzsér Sándor a svájci Martignyban zajló szabadfogású olimpiai selejtezőversenyen, de mivel legyőzője bejutott a döntőbe, a magyar birkózó a vigaszágon folytathatja. A 66 kg-os súlycsoportban érdekelt Tőzsér az olas
2008. április 18. péntek 14:08 - Hírextra

A bolgár versenyző a folytatásban lengyel és örmény ellenfelét is legyőzte, így bekerült a fináléba, ami egyben azt jelentette, hogy Tőzsér számára még nem ért véget a nap.

A bronzérem - és ezzel együtt az olimpiai kvóta - megszerzéséhez három mérkőzést kell délután nyernie a debreceni birkózónak, az első riválisa a pakisztáni Muhammad Szadzsad lesz. Siker esetén következik a lengyel Wojciech Sadowski, majd esetleges újabb győzelem után az örmény Szuren Markoszjan.

Az első napon a magyarok közül csak Tőzsér érdekelt, az 55 kg-ban nincs magyar induló. A vasárnapig tartó versenyen súlycsoportonként négy-négy ötkarikás helyet osztanak ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását