2024. május 5. - Györgyi

Heath Ledger kokainozott

Heath Ledger, a három hónapja gyógyszer-túladagolásban elhunyt filmsztár egy hollywoodi parti után nagy valószínűséggel maga is kokaint szippantott - ez derült ki azokból a bírósági dokumentumokból, amelyeket Los Angelesben hoztak nyilvánosságra.
2008. április 14. hétfő 18:07 - Hírextra
Egy szabadúszó újságíró indított pert pénteken a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon a Splash News fotóügynökség két paparazzija ellen, mert 2006. január 29-én egy díjátadó parti után egy hotelszobában kokaint adtak Heath Ledgernek, majd egyikük kiment a hotelszoba erkélyére és az ablakon keresztül lefilmezte a sztárt.

A videózást Legder észrevette, és nagyon dühös lett, de a paparazzik megnyugtatták, hogy megsemmisítik a kazettát, és újabb kokainadagot ígértek neki, ami később meg is érkezett.
A perben a következményektől tartva nem a saját nevén, hanem "Jane Doe"-ként szereplő újságírónő - aki akkoriban még a People magazinnak dolgozott, és ő tudósított a kérdéses estén a hollywoodi színészcéh díjátadójáról, amelyen Ledger a legjobb színész díját kapta - onnan szerzett tudomást az ügyről, hogy együtt járt az egyik fotóssal.

A felperes azt állította, hogy el is feledkezett az ügyről, és csak akkor eszmélt fel, amikor megtudta, hogy a fotóügynökség a sztár halála után két amerikai show-műsornak is felajánlotta a felvételt, és azok (az Entertainment Tonight és a The Insider) januárban reklámozni is kezdték a későbbi vetítést. A műsorok kisvártatva elálltak ugyan a videó sugárzásától, ám a kazetta anyaga felkerült bizonyos internetes portálokra, és a világon több sajtóorgánum megvásárolta. A vád szerint a fotóügynökség egymillió dolláros (több mint 250 millió forint) bevételre tett szert a kaliforniai törvények értelmében törvénytelen eladásokból.

A felvételen konkrétan nem látszik, hogy Ledger drogozna, az viszont elhangzik a szájából, miközben cigarettapapírt sodor, hogy sokáig rendszeresen szívott marihuánát.

A Brokeback Mountain - Túl a barátságon című filmért Oscarra jelölt ausztrál színész január 22-én hunyt el. Az ígéretes tehetséget az amerikai színésztársadalom színe-virága meggyászolta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását