2024. május 2. - Zsigmond

A Barátok Közt Botondjának titka

A Barátok Közt Botondja elárulta: szívéhez közel áll a rap műfaja. Hári Ricsi a Cool stúdiójában elárulta: színészi előképzettség nélkül került a Barátok közt sorozatba. Annyi közöm volt a dologohoz, hogy gyakran jártam színházba, mivel van egy színész a
2008. április 14. hétfő 16:19 - Hírextra
Anno a gimiben pedig játszottam egy fél színdarabban. – mesélte.

Ezután a Barátok Közt-béli szerepéről faggatta Ricsit a Cool műsorvezetője:

- A karakter egyáltalán nem lepett meg, bár az elején még nem volt tiszta minden részlet. Eltartott egy darabig, amíg Botond karaktere kiforrott, és bár hasonló a saját és a szerepem beli személyiségem, sokat kelett idomulnom. Annak viszont külön örültem, hogy egy viszonylag negatív karaktert játszhatok - árulta el Ricsi.

Azt is megtudtuk az ifjú sorozatsztártól, eleinte nehéz volt a szereplés, de szerencsére sokan segítették, így hamar belejött.

- Mindenki nagyon kézséges volt, csupa pozitív visszajelzést kaptam. Szerencsére a barátaim is maximálisan támogattak!

Ezután Ricsi magánélete került terítékre. A színész kikerülte azt a kérdést, van-e barátnője, de egy nézői sms kapcsán szívesen vallott ismerkedési szokásairól:

- Akárcsak a sorozatban, ilyenkor is magamat adom. Ha minden megnyílvánulás őszinte, és a kiszemelt hölgy is vonzódik az emberhez ez bőven elég. De csak, és kizárólag a komoly kapcsolatok híve vagyok

A Barátok közt Botondját ezután hobbijairól kérdezték a Coolban. Müller Attilához hasonlóan Ricsi is meglehetősen színes egyéniség, és imádja a sportokat:

- Rengeteg küzdősportot űzök, régebben breakeltem is. Ezeket – amikor időm engedi – még mindig gyakorlom. Igazság szerint mindent akarok csinálni, semmit sem hagyok abba. Emellett a motorozás is nagyon közel áll a szívemhez!

Végül az is kiderült, az ifjú színész a zenei életben is jelen van:

- Az egész a gimiben kezdődött, ahol rap-nótákat írtunk, és volt, hogy elő is adtuk azokat. Ez is ugyanolyan kedves tevékenység számomra, mint a többi hobbim.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását