2024. április 28. - Valéria

A várandósság alatt is hordhatunk csinos és nőies ruhákat

A várandósság alatt is hordhatunk csinos és nőies ruhákat – hangsúlyozza Pintácsi Viki. Hol vannak már azok az idők, amikor a nők óriási, formátlan, férfias pulcsikban és tréningruhában várták gyermekük érkezését (és a pocakjuk eltűnését is).
2008. április 11. péntek 07:15 - Hírextra
A 21. század asszonya a terhesség alatt is divatos és nőies szeretne maradni. A kismamadivat fogalma manapság már nem idegen, sőt, a híres tervezők is gyakran gondolnak a más állapotban lévő nőkre, mikor kollekciójukat tervezik. Pintácsi Viktória úgy döntött, divatot diktál, és saját ruházati kollekciót alkot várandósoknak.

– A ruhák tervezésekor az volt a fő célunk, hogy olyan darabokat alkossunk, amelyek divatosak, de kényelmesek is egyben. Ma már nem kell feladni a csinosságot a terhesség idején sem. A kollekciót a legdivatosabb textilekből állítottuk össze. A nadrágok például csak annyiban különböznek a megszokottól, hogy deréktájon, ahol a pocak nő, nyúlékony pamutrésszel helyettesítettük a zipzáros-gombos megoldást. Ezek a nadrágok azért nagyon jók, mert kis és nagy pocakon egyaránt remekül mutatnak, és mivel igazodnak a hashoz, nem nyomják a babát sem – mondta el Pintácsi Viki a Netbulvárnak.

Viki kollekciója a színekben is igazodik az aktuális divathoz. Az idei slágerszínek, a vanília és a sárga is megtalálhatók a kollekcióban. A kismamákra jellemző ugyanakkor, hogy a babavárás idején trendtől függetlenül rajonganak a rózsaszínért és a pinkért.

– Alapvetően a klasszikus színek a legsikeresebbek. Például a fehér érthető okból minden nyáron nagyon kelendő. Jellemző, hogy a kismamák finomabb lelkűek a terhesség alatt. A szélsőségeket sokan nem kedvelik, ezért a klasszikus darabokra is szükség van.

Az aktuális trend ráadásul a hagyományosabb ízlésnek is kedvez, hiszen az utóbbi években nagyon divatosak a mell alatt húzott, tunikaszerű felsők is.

– Akadnak azonban, akik szégyellik a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, és rosszul érzik magukat a bőrükben. A mell alatt húzott felsőket bátran ajánlom az efféle komplexusokkal küzdő nőknek is. A mai kismamák többsége azonban már szívesen megmutatja magát. Büszkék a pocakjukra, és arra a csodálatos dologra, aminek részesei lehetnek 9 hónapon keresztül.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását