2024. május 5. - Györgyi

Rendőrkézen a kecskeméti késelő

A kecskeméti rendőrkapitányság előtt vették őrizetbe azt a fiatalembert, aki ma reggel nyakon szúrt egy taxist a városban - értesült a HavariaPress. Míg a rendőrök és a megszúrt taxis kollégái a támadás helyszínén keresték a fiatalembert, addig ő begyalog
2008. április 5. szombat 17:55 - Hírextra
A 17 éves fiatal vélhetően fel akarta adni magát, ám ebben a rendőrök, akik észrevették az épület előtt, megakadályozták: a kapuban őrizetbe vették. A később megtámadott taxis korán reggel, fél hat körül vett fel két utast - egy fiatal férfit és egy nőt - a Zsinór utcában. A Kiskőrösi útra indult aztán utasaival a kocsi, ott a nő kiszállt. A fiatalember, aki a kocsiban maradt, közölte, hogy nincs nála pénz, menjenek el egyik ismerőséhez, tőle elkéri a fuvar árát. Címet nem mondott, de elirányította a kocsit a város szélére, ahol egy háznál kiszállt. Nem ment azonban be a házba, hanem visszaült a taxiba, elővett egy kést, majd azt a sofőr füle alatt, annak nyakába vágta. A taxisofőr rádión kért segítséget kollégáitól, akik aztán kórházba vitték súlyosan sérült kollégájukat. A fiatalember kihallgatása még most is tart, nem tudni egyelőre, miért követte el a támadást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását