2024. március 29. - Auguszta

Tóthék mérkőzését megóvták

Pénteken újrajátsszák a női asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzését, a holland Heerlen ugyanis megóvta a párharc első felvonását, amelyet Tóth Krisztina csapatának otthonában, a németországi Kroppachban rendeztek.
2008. április 1. kedd 16:41 - Hírextra
A házigazdák 3-1-re nyerték a meccset úgy, hogy a két játékvezető nem érkezett meg a helyszínre (az európai szövetség /ETTU/ luxemburgi irodájából küldött hivatalos írásos értesítést állítólag nem kapták meg a bírók, akik történetesen luxemburgiak), így a finálét a két gárda óvás alatt játszotta le. A vesztes hollandok aztán éltek is a vétó lehetőségével, és az ETTU az első mérkőzés újrajátszását rendelte el.

A megismételt találkozóra pénteken 19:30 órától kerül sor, miután a két csapatban nincsen olyan versenyző, aki a vasárnapig tartó nantes-i európai olimpiai selejtezőn érintett. A visszavágót április 11. és 14. között kell lejátszani Hollandiában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását