2024. április 18. - Andrea, Ilma

Semjén: legfőbb ideje, hogy távozzon Horváth Ágnes

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) üdvözli Horváth Ágnes menesztését a kormányból - erről Semjén Zsolt, a párt elnöke beszélt az MTI-nek azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc az MSZP országos pártértekezletén szombaton bejelentette: már tárgyalt Kóka Jáno
2008. március 29. szombat 15:06 - Hírextra

"Üdvözlöm Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztését. Legfőbb ideje eltávolítani a kormányból az egészségügyi tárca irányítóját, és ha a miniszterelnök a KDNP-re hallgatott volna, akkor már egy évvel ezelőtt megtette volna ezt a lépést" - fogalmazott szombaton Semjén Zsolt.
Ha Gyurcsány Ferenc egy éve menesztette volna már Horváth Ágnest, akkor sok szenvedéstől mentette volna meg az országot.

Gyurcsány Ferenc szombaton délelőtt az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: elfogyott a támogatás az egészségügyi reform mögött, ezért új megoldásokra van szükség. A kormányfő úgy vélte, ez csak új emberrel lehetséges. Bejelentette azt is, hogy a minisztercseréről már beszélt Kóka János SZDSZ-elnökkel és Horváth Ágnes tárcavezetővel.

Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője a miniszterelnöknek arra a felvetésére, amely szerint új egészségügyi minisztert kell kinevezni, szombaton az MTI megkeresésére azt mondta: Horváth Ágnes kiválóan végzi a munkáját, de "a reform a programokról, nem pedig a személyekről szól".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2008. március 29. 15:44
Márcsak ez hiányzott! Ez a férfiszoknya kárhozat is böfög fontos kérdésben. Mást úgysem tud!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását