2024. május 2. - Zsigmond

Elfogták a kisgyermekét agyonverő apát

Elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy agyonverte 3 éves kisfiát - tudta meg a HavariaPress. Pénteken délután fogták el a kaposvári rendőrök a 36 éves férfit, aki a gyanú szerint kedden úgy megverte kisfiát, hogy a gyermek belehalt sérülései
2008. március 29. szombat 07:31 - Hírextra

Az egyik Kaposvár melletti szőlőhegyen bukkantak rá a rendőrök a rejtőzködő férfira, miután folyamatosan ellenőrizték azokat a helyeket, melyeken felbukkanhat. Mikor a férfi meglátta a rendőröket, menekülni próbált, de 500 méteres üldözés után a rendőrök elkapták, s őrizetbe vették.

A család kedden délután orvoshoz indult a 3 éves Kevin hasi panaszai miatt, de nem érkeztek meg a doktorhoz. A gyerek útközben vért hányt és meghalt, a mentősök sem tudták már újraéleszteni. Közben az apa elmenekült a helyszínről, azóta keresték a rendőrök.

Az orvosszakértő megállapította, hogy a gyerek halálát bántalmazás okozta. A helyiek szerint az apa azért haragudott a kisfiúra, mert azt gyanította, hogy nem ő az igazi apja, ugyanis a gyerek fogantatása idején börtönben ült, lánya bántalmazásáért.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását