2024. május 19. - Ivó, Milán

Videózz és nyerj!

Közkinccsé teheti jól sikerült videofelvételét, sőt még laptopot is nyerhet az, aki veszi a fáradtságot, és házilag alkotott filmjét feltölti a kukker.ro erdélyi közösségi videomegosztó portálra - olvasható a manna.ro erdélyi internetes portálon olvasható
2008. március 21. péntek 07:51 - Hírextra

A szerkesztők szeretnék felkutatni az amatőr videofilmezés gyöngyszemeit, bízva abban, hogy sok tehetséges ember képes jó érzékkel megörökíteni hétköznapi életünk jobbnál-jobb jeleneteit, ötletesen megszerkeszteni a valóság nyújtotta képsorokat.

"Kukkants be a fiókba, hátha ott hányódik egy maximum tízperces rövidfilmed, mert még jó lehet valamire. Például nyerhetsz egy laptopot vagy más értékes ajándékot. Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a filmed" - olvasható a portálon, amely technikai segítséget is nyújt a versenybe szállóknak.
A legjobb videókat szakemberekből álló zsűri értékeli. Feltétel azonban, hogy csak saját készítésű filmmel lehet versenyezni, vagyis tilos mások tollával - illetve kamerájával - ékeskedni.

A manna.ro című internetes oldal nemrég kezdte meg működését, "élményportálként" határozza meg magát. Szerkesztői azt tűzték ki célul, hogy ne száraz híreket közöljenek, hanem a történéseket zamatos élményekkel gazdagítva tálalják. Elsősorban a bloggerek kreativitására építenek, a legnagyobb hangsúlyt a videomegosztásra fektetik.

Ennek szellemében indította el a portál az említett erdélyi "internetes filmfesztivált", amelyre május 20-ig lakóhelyre való tekintet nélkül bárki benevezhet rövidfilmjével. Három nappal később pedig a kolozsvári díjkiosztó gálán a nyertesek kezükbe vehetik alkotó szellemük gyümölcsét, a hordozható számítógépet.

Van, akinek már ott lapul fiókjában a remekmű, de van, aki még csak ezután indul mozgóképvadászatra. A szerkesztők nem titkolják reményüket, hogy a bőség zavarával kell majd küszködniük.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását