2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Programok a lovardában

Áprilistól rendezik meg a Nyitott lovardák idei rendezvénysorozatot, amelyhez az ország 60 lovardája csatlakozott és kínál ingyenes programokat két hónapon át.
2008. március 21. péntek 12:32 - Hírextra

A lovaglás népszerűsítését célul tűző eseménysorozatot a www.lovasok.hu és a Magyar Turisztikai Egyesület (MATUR) Lovas Tagozata negyedik alkalommal szervezi meg. A lényege, hogy a résztvevő lovardák előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés után, ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek a látogatóknak.

A létesítményekben nem csupán lóra vagy fogatra ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is.

Az eseménysorozat részeként a Nemzeti Lovarda április 5-6-án lovastorna országos bajnoksággal egybekötött nyílt napokat tart.

A rendezvény helyszínei és időpontjai megtekinthetők a http://www.lovasok.hu/index.php?i=44 című honlapon - tájékoztatta az MTI-t Maus András, a program szervezője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását