2024. április 28. - Valéria

Boldogok együtt, de esküvő nem lesz

Nem érdemes azon tűnődni, vajon Jim Carrey és párja, Jenny McCarthy mikor állnak az oltár elé. Az igen őket nem boldogítja, ugyanis elég boldogok már így is, nincs szükségük a papírra. A színésznő saját bevallása szerint nem vágyik esküvőre. Jim és Jenny
2008. március 21. péntek 16:02 - Hírextra
„Nem érzem az indíttatást magamban a házasságra. Együtt élünk, boldogok vagyunk, minek az?” - mondta a harmincöt éves Jenny az Extra című lapnak. „A házasság számunkra csak egy papír, úgyhogy úgy döntöttünk, inkább nem kérjük azt a papírt, és így megmentünk egy fát. A fa is megússza, mi pedig csak annyit kívánunk, hadd élhessünk örökké olyan boldogan együtt, mint amilyenek most is vagyunk.” - tette hozzá.

Jennynek már van egy ötéves fia, Evan az előző házasságából; Jimnek pedig egy húszéves lánya, Jane, szintén egy korábbi kapcsolatából, így közös gyermeket sem terveznek. Jennynek már így is sok ideje elmegy Evannel, valamint az In the Motherhood című sorozattal, amelyben tinédzsert játszik.

„A középiskolás évek voltak a legrosszabbak az életemben. Egy katolikus lányiskolába jártam, és az ilyen helyeken könnyen közutálat tárgya lehetsz, ha szép hajad van. A középiskola is olyan, mint Hollywood, népszerűségi versenyekkel, klikkesedéssel. Örülök, hogy vége van, nem utaznék vissza az időben oda, az biztos!” - nyilatkozta a színésznő.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását