2024. május 2. - Zsigmond

A betörők helyett a lakót tartóztatták le

Egy ausztrál férfi azért riasztotta a rendőrséget, mert betörtek a házába és elvitték cannabisnövényeinek egy részét, s a betőrök helyett egyelőre ő maga került rács mögé.
2008. március 21. péntek 12:46 - Hírextra

A 35 éves adelaide-i lakos kétségbeesetten hívta a rendőrséget kedd hajnalban. Elmondta, hogy az ablakot betörve hat ember hatolt be az otthonába, és mire feleszmélt, alig maradt valami házi termesztésű indiaikendertöveiből.

A rendőrök még nem bukkantak rá a rablók nyomára, de a helyszín tüzetesebb vizsgálata során hat kábítószernövényt találtak a hálószobákban. Így aztán egy bűnöst máris vád alá helyeztek: a panaszost az eladásra szánt cannabis termesztéséért vonják felelősségre.

A hatóságok pedig az alkalmat megragadva közleményükben felvilágosították mindazokat, akik még nem értesültek volna róla, hogy a cannabis termesztése illegális, ráadásul veszélyes is, mert a "növénybarát" betörésnek és fizikai erőszaknak is kiteszi magát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását