2024. április 23. - Béla

Az Air China már csak az új terminált használja

Az Air China kínai légitársaság már csak az új, 3-as terminált használja március 26-án éjféltől a pekingi nemzetközi repülőtéren (Beijing Capital Airport). A színvonalasabb szolgáltatás és létesítmények minden utas nagyobb kényelmét szolgálják.
2008. március 20. csütörtök 10:44 - Hírextra

A pekingi 3-as terminál a világon a legnagyobb. A legmodernebb felszereléssel és lenyűgöző építészeti kivitelezéssel büszkélkedhet, de lehet, hogy időre lesz szükség, amíg mindenki hozzászokik az új környezethez. Az utasoknak azonban bőven lesz idejük erre, hiszen az Air China belföldi járatai esetében a járatok indulása előtt legalább 45 perccel be kell jelentkezniük, a nemzetközi és a regionális járatok esetében pedig legalább 60 perccel. A beszállókapukat minden járat esetében 10 perccel az indulás előtt bezárják.

Az Air China azzal együtt, hogy pekingi járatai már csak a 3-as terminálról indulnak és oda érkeznek, bevezeti új indulásirányítási ellenőrzőrendszerét, földi tevékenységének irányítási rendszerét, automata bejelentkezési rendszerét, illetve poggyászirányítási rendszerét. Az önkiszolgáló bejelentkezőterminálok és egy online bejelentkezőrendszer, amelynek révén az utasok önállóan tudnak ülőhelyet választani és beszállókártyát nyomtatni, még könnyebben igénybe vehető mostantól. Az új poggyászirányítási rendszer sokkal hatékonyabban kezeli a csomagokat, így az utasok is sokkal gyorsabban és könnyebben juthatnak hozzá poggyászukhoz.

A 3-as terminál Kína legnagyobb repülőtéri beruházása, és a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékok legfőbb légiforgalmi kiszolgálóépülete lesz. Az Air China mint az olimpia egyetlen légitársasági partnere a lehető legjobban ki fogja használni az új létesítmény adta lehetőségeket, és hozzájárul ahhoz, hogy a játékok a lehető legjobban sikerüljenek. A 3-as terminál lehetőséget teremt az Air China-nak arra, hogy folytassa stratégiáját, működését hatékonnyá, szolgáltatásait magas színvonalúvá tegye.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását