2024. május 17. - Paszkál

A Salzburgi Ünnepi Játékok a neten

Aki jó előre jegyet akar vásárolni a Salzburgi Ünnepi Játékok egyik előadására, az virtuális kamerával azonnal végigjárhatja a fesztivál épületeit és kiválaszthatja kedvenc helyét magának. Mielőtt még a valóságban meg kellene jegyét vásárolnia, leülhet a
2008. március 20. csütörtök 09:12 - Hírextra

Minden egyes ülőhelyről tízezer fotót készítettek, ami különösen Mozart látási viszonyokat illetően problematikus szülőházában egyáltalában nem volt hiábavaló. Így azután senkivel sem fordulhat elő, hogy zsákbamacskát vásárol, legalábbis ami a látási viszonyokat illeti. Maga a jegyvásárlás is egyszerűbb lett a honlapnak köszönhetően, és a jegyek eladásának hivatalos kezdetéig bőven van idő a jegyfoglalásra.

Újdonság továbbá a http://www.salzburgfestival.com honlapon, hogy világosan különbséget tesz az aktuális fotók lehívása, az Ünnepi Játékok történetében barangolás, valamint az aktuális produkciók történeti és zenei tartalmai között. Áttekinthetően lehívható továbbá az Ünnepi Játékok struktúrája, mindenekelőtt pedig a művészek több oldalas bemutatása interjúkat is tartalmazó életrajzaikkal együtt, valamint a produkciókkal kapcsolatos feljegyzések.

Gerbert Schwaighfer, a Fesztivál gazdasági vezetője elmondta, hogy a honlapon végzett munka egy évet vett igénybe, aminek példamutatóan ügyfélbarát vevőkiszolgálás lett az eredménye.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását