2024. május 2. - Zsigmond

Kedvezményes vonat akár fél évig

Akár fél évig is kedvezményesen használhatják a Deutsche Bahn (DB) vonatait, ha a német válogatott sikeresen szerepel a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
2008. március 19. szerda 08:40 - Hírextra

A vasúttársaság április 1-től 25 euró helyett 19 euróért kínálja jegyeit a másodosztályra. Az akció június 30-ig tart, viszont ahány meccset nyer a német válogatott az Eb-n, annyi hónappal tovább lehet majd kedvezményesen utazni a DB járatain.

Ha a német nemzeti együttes bejut a fináléba és minden meccsét megnyeri, akkor december 30-ig lehet olcsóbban vonatozni.

A kezdeményezést 2006-ban a németországi világbajnokságon próbálták ki először, akkor minden előzetes várakozást felülmúlt a sikere, összesen 420 ezren utaztak a DB járatain ennek az akciónak a keretében.

A DB azt is közölte, hogy Genf kivételével minden helyszín elérhető lesz a járataival. A német válogatott meccseire a jeggyel rendelkezők részére különvonatokat biztosítanak és minden állomáson kialakítanak egy Eb-sarkot, ahol a kontinensbajnokság helyszíneire induló vonatokról adnak információkat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását