2024. április 27. - Zita

Kizöldül a Hegyalja Fesztivál

Minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a környezetvédelem népszerűsítésére az idén kilencedszer megrendezendő Hegyalja Fesztivál: így a július 9. és 13. között megrendezendő programsorozaton már nemcsak a Zöld sátorban folyó beszélgetések utalnak majd
2008. március 19. szerda 13:57 - Hírextra

"A világörökség szelleme, nemes borok, kiváló muzsika, remek közösség, környezetvédelem - ezek a legfőbb jellemzői a Hegyalja Fesztiválnak, mely valódi márka lett rövid időn belül a hazai és közép-kelet-európai fesztiválpiacon" - olvasható a szervezők közleményében.

A kilenc zenei színpadon több mint kétszáz produkciót bemutató programsorozat hazai és külföldi fellépőinek - még nem végleges - névsora idén is rendkívül impozáns lesz: a sztárok sorában ott lesz a Juliette & The Licks, a 69 Eyes, a N.O.H.A, a Caliban, illetve a Future Prophecies is.

A budapesti Sziget Fesztiválon már nagy sikerrel szerepelt Juliette Lewis filmszínészként és rockzenészként is világhírt szerzett: olyan filmekben alakított maradandót, mint a Született gyilkosok, Rómeó vérzik vagy a Carla új élete. A 69 Eyes világszerte jól ismert finn rockzenekar, mely az ugyancsak finn Apocalypticával is dolgozott együtt.

A metalcore kedvelőinek a német Calibannal, míg az elektronikus tánczene rajongóinak a Future Prophecies-zel kedveskednek a szervezők (az utóbbi egyébként szerepel a Matrix Reload filmzenének alkotói között).

Természetesen jelen lesznek a legfontosabb hazai fellépők is. Az ő soraikból is kiemelkedik a Tankcsapda: a debreceni trió a tervek szerint idén eddig soha nem látott show-val kápráztatja el a nagyérdeműt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását