2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A Jobbik ismét cigányozik

Súlyos testi sértéssel végződött diákverekedés miatt folyik rendőrségi eljárás abban az ügyben, amelyre az egyik párt megyei szervezete hívta fel a sajtóorgánumok figyelmét - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szer
2008. március 19. szerda 14:44 - Hírextra

Az egyik politikai szervezet megyei tagozata kedden "Súlyos testi sértés az iskolában" címmel küldött elektronikus levelet több sajtóorgánumnak, amelyben megnevezte az elkövetőt, továbbá következtetést vont le etnikai hovatartozására, s értetlenségének is hangot adott, amiért az oktatási intézmény még nem tanácsolta el a verekedő tanulót - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy hangsúlyozta: az ügyben négy nappal korábban, még március 14-én indult eljárás, miután a nyíregyházi kórházból értesítették a rendőrséget, hogy egy 16 éves fiút állkapocstöréssel kezelnek.

A szóvivő tájékoztatása szerint a sérült a rendőröknek a kórházban elmondta, hogy egy iskolatársa ütötte meg. A fiú állapota miatt jegyzőkönyvi kihallgatásra még nem kerülhetett sor, ezért - bár a megindított nyomozás során merültek fel az elkövetőre utaló adatok - egyelőre gyanúsítás sem történt. Az eljárás jelenleg súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen folyik.
A rendőrség megyei szóvivője nem kívánta megnevezni, hogy a diákverekedéssel kapcsolatban melyik párt nyilvánított véleményt.

Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom térségi szervezete küldte az elektronikus levelet a sajtóorgánumoknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását