2024. április 25. - Márk

Versenyeznek a sztárok

Ezúttal az egészségi állapotukat mérik össze hírességeink. Az Erős Antónia nevéhez köthető Egy csepp figyelem alapítvány a 2008-as évet sem tölti tétlenül. A már megszokott ingyenes vércukorszint mérésen kívül számos érdekességgel készülnek az évre. Ápril
2008. március 10. hétfő 19:20 - Hírextra
- Manapság senki sem tudja kiküszöbölni életéből a stresszt, de aki nap, mint nap képernyőn van, az fokozottabban ki van téve a különböző betegségeknek, ráadásul a felelősség is nagyobb, hogy jó példát mutassunk. Ezért találtuk ki, hogy áprilistól időről időre bemutatunk sztárokat, akik szűrővizsgálatokon vesznek részt és azt is elmesélik, ők mit tesznek egészségük megőrzésének érdekében – mesélte Antónia a Netbulvárnak.

A kezdeményezéshez rengeteg ismert ember csatlakozott, köztük Barabás Évi, Szellő István és a Barátok közt színészcsapata. Lesz, aki fittneszterembe kalauzolja az érdeklődőket, más az egészséges táplálkozás rejtelmeibe avat majd be. Decemberben pedig kiderül, ki az ország legfittebb híressége.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását