2024. március 29. - Auguszta

Nem akar lemondani

Meg sem fordult Urbányi István, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzőjének fejében, hogy lemondjon, és a vezetőség is kinyilvánította: biztos a tréner helye. "Három vereséget szenvedtünk. Nem kellemes, de aki azt mondja, hogy az Újpestnek nincs esélye
2008. március 10. hétfő 06:39 - Hírextra

A kitűzött célt most is elérhetőnek tartjuk, hiszen csak hat pont a hátrányunk" - mondta Sallói István sportigazgató az újpesti klubházban tartott vasárnap délutáni sajtóbeszélgetésen, melyen rajta kívül Urbányi és Joe Böröcz, társtulajdonos-ügyvezető vett részt.

Urbányi úgy vélte: csapata jó erőkből áll, és mindhárom meccsen dominált a játékban, de egyéni hibák miatt veszített, ugyanakkor nem lehet egy-két játékos nyakába varrni a vereségeket. Hozzátette: bármennyire is szeretné úgy összerakni együttesét, hogy eredményes legyen, hétről-hétre felmerültek zavaró tényezők, amelyek ezt megakadályozták. Példaként említette a sérüléseket és a későn érkezett új játékosokat.

Az Újpest FC a téli szünetben egymillió euróért szerződtetett futballistákat és a klub irányítói a bajnokság megnyerését tűzték ki célul. A csapat utolsó három tétmérkőzésén - egy Ligakupa és két bajnoki - vereséget szenvedett és 12 gólt kapott, a tabellán jelenleg a hatodik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását