2024. április 30. - Katalin, Kitti

Gyurcsány: A koalícióé is az érdem

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint 2002 és 2006 közötti tevékenységével a koalíció is hozzájárult ahhoz, hogy olyan kérdéseket lehetett feltenni a választóknak, amikről a népszavazáson döntöttek. A kormányfő erről napirend előtti felszólalásában besz
2008. március 10. hétfő 16:36 - Hírextra

"Mi magunk is - és ezt mondom szocialista barátaimnak elsősorban, és csak másodsorban a szabad demokratáknak - hozzájárultunk ahhoz 2002 és 2006 között, hogy éljen és viruljon az illúzió, amelynek a csapdájába esett most az ország.

Nem tudtunk ellenállni az ezzel kapcsolatos csábításnak, ami ugyan nem tőlünk jött (...), hogy elegendő csak akarni, és igazából teljesítmény nélkül növekszik a nyugdíj, a családi ellátás és nagyon sok minden" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Hozzátette: ezáltal ma Magyarországon szégyen- és felelősségérzet nélkül lehet feltenni olyan kérdéseket, mint amilyenekről a népszavazás döntött.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását