2024. május 9. - Gergely

Mi van, ha rossz a szex?

A csoportos szex és a swinger szex a leggyakoribb szereplői a férfi fantáziájának, de mi történik akkor, ha szörnyen rossz?
2008. március 9. vasárnap 08:27 - Hírextra
A csoportos szex és a swinger szex a leggyakoribb szereplői a férfi fantáziájának, de mi történik akkor, ha szörnyen rossz? 

A három házasságom során a férjeim bátorítottak, hogy vágjak bele rengeteg érdekesen megvalósuló (néhány elég bizarr volt) szexuális helyzetbe. Természetesen hajlamos voltam a szex rabjaihoz hozzámenni, így a lehetőségek háza bőségesen meghaladta a fogékonyságomat.

Folyamatosan bátorítottak, hogy támogassak minden olyan dolgot, ami később problémákat vetett fel. Ezek közül jó pár fizikailag nem volt valami nagy ötlet, és nem is mentem bele!

Az első férjem imádott fantáziálni. Igen kreatív vagyok én is, így képes voltam mindenféle mókás és ártatlan történettel előállni, hogy fenntartsam az érdeklődését. Jó voltam ebben a szerepben, és mindig felhevítettem – itt nem is volt semmi veszélyes és problematikus. Végül néhány sztorinál azt szerette volna, hogy váltsuk is valóra. Ehhez azonban másokra is szükség lett volna.

Miközben értékelem a vágyat, meg az ötletet, hogy a hálószobába egy kis változatosságot vigyünk, a saját tapasztalataimnak köszönhetően felfedeztem, hogy van olyan viselkedés, amely mindenképp katasztrófához vezet. Ha kinyitod az ajtót, és más embereket hívsz meg, hogy létesítsenek intim kapcsolatot a pároddal, akkor a baj is velük jön.

Most, elméletben, arra következtetek, hogy vannak olyan párok, akik eléggé stabil kapcsolatban állnak egymással ahhoz, hogy másokkal nyugodtan szexelhessenek és ezzel ne okozzanak észlelhető kárt a kapcsolatukban.

A probléma ott kezdődik, ha kettőtök közül az egyik fél motiváltabb ebben a „swinger” életmódban, mint a másik. Furcsa kettőség ez, mert egyfelől nem túl rokonszenves a férfiak számára, hogy egy partnerrel éljék le az életüket, de ugyanakkor szeretnek azért kapcsolatban is élni.

A motivált partner bátorítani fogja a párját, hogy vágjon bele a „swingerkedés” kalandos életmódjába. Aztán mindkét fél megállapodik, hogy bizonyos alapszabályoknak azért eleget fognak tenni.

Sajnos legtöbbünket azonban az érzelmeink és ösztöneink vezetnek, amit racionális gondolatokkal nehezen lehet kordában tartani. Tehát ott vagyunk, most az már tulajdonképpen mindegy is, hogy miért, egy hármasban vagy egy négyesben, lényeg, hogy teljesen idegen emberekkel vagyunk az ágyban. Ezzel a lépéssel egy olyan változás jön létre a kapcsolatban, ami a szexuálison keresztül átvisz a személyes szférába is.

Megjósolható, hogy valakinek a végén csak fájni fog. Az alapszabályokat valaki megszegi és valaki megbántottnak és elárultnak érzi magát. Ugyanakkor mivel már belementél ebbe a játékba, a hűség fogalma is átértékelődik, és a másik fél joggal érezheti úgy, hogy semmi rosszat nem csinál. Végül is a megsértett partner beleegyezett, hogy más emberekkel létesítsen szexuális kapcsolatot.

Gyakran emiatt lesz vége a kapcsolatnak elég fájdalmas körülmények között, legalábbis annak a partnernek az esetében biztosan, akinek az alapszabályait áthágták.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását