2024. április 29. - Péter

A sztárok miatt drogoznak a fiatalok

Már kimutathatók a fiatalokban okozott károk - az elkövetők az ismert emberek. A könnyen befolyásolható fiataloknak rossz példát mutatnak azok a drogfogyasztó szárok, akik komolyabb büntetés nélkül megússzák a börtönt - figyelmeztetett szerdán nyilvánossá
2008. március 5. szerda 21:49 - Hírextra
A felmérés először említi meg a kábítószeres sztárok káros hatását a rajongóikra. AZ INCB nem említ meg konkrét neveket, de sejteni lehet, hogy az olyan énekesekről van szó, mint Amy Winehouse, Pete Doherty vagy a szupermodell Kate Moss. Az ellenőrző testület szerint a rendőrök és a bíróságok engedékenysége a híres emberekkel szemben aláássa az igazságszolgáltatást, mert "sztárok és átlagemberek között nem kellene különbséget tenni."

A Babyshambles nevű brit rockbanda frontembere, Pete Doherty már többször úszta meg a börtönt, annak ellenére, hogy közismert drogfogyasztó. Amy Winehouse-ról pedig nemrég jelent meg egy olyan videofelvétel, amelyen az látható, hogy a többszörös Grammy-díjas sztár crack-et pöfékel egy vízipipából.

A legfrissebb kimutatások szerint Angliában és Wales-ben a kokainfogyasztók száma egy év alatt 2 százalékról 2,4 százalékra nőtt a 15-64 évesek korosztályában.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását