2024. április 26. - Ervin

Szívrohama volt a műsorvezetőnek?

A műsorvezető még nem járt orvosnál az eset óta. Kasuba L. Szilárd kemény heteken van túl. A szervezete teljesen legyengült, és még az is lehet, hogy lábon kihordott egy szívrohamot. - Beleestem abba a hibába, hogy amikor fiatal az ember, azt hiszi, halha
2008. március 3. hétfő 13:50 - Hírextra
- Jobban lettem, de nem volt időm elmenni orvoshoz. Túlságosan pörög most körülöttem az élet, inágzom a főváros és vidék között. Aztán volt egy nagyon kemény hetem, a végén, egy pénteki napon visszaértem Budapestre, még elmentem felköszönteni egy barátomat. Aztán két rendezvényen dolgoztam, nem igazán aludtam – mesélte Szilárd a Reggeliben.

Az ominózus hét vasárnapján a fiú egy kis pihentető úszásra indult, de rossz vége lett.

- A medencében jött egy görcs. Pihentem, felöltöztem és leültem egy padra. Ott aztán pokoli három perc következett, rettenetesen izzadni kezdtem, a szíven össze-vissza vert. Hallottam már arról, hogy fiatal korban például egy szívrohamot akár lábon is kihordhat az ember.

A műsorvezető most igyekszik többet pihenni, és a stúdióban azt is megígérte, hogy részt vesz egy teljes kivizsgáláson. Erre ugyanis eddig nem volt ideje.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását