2024. május 2. - Zsigmond

Pokorni a népszavazás eredményéről

A március 9-án tartandó, a vizitdíjról és a tandíjról szóló népszavazás figyelmeztetés lesz a kormányzati hatalmat birtokló politikai erő, de a mostani ellenzék számára is - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke pártja szerdai, szolnoki sajtótájékoztat
2008. február 27. szerda 18:55 - Hírextra
A népszavazás arra figyelmeztet majd, hogy még egyszer az emberekkel nem lehet megtenni azt, amit a szocialisták megtettek a 2006-os országgyűlési képviselői választási kampányban. Akkor a voksolás előtt mindenkinek ingyenes első diplomát ígértek, aztán pedig bevezették a tandíjat - emlékeztetett a politikus.

Mint elmondta, az egészségügyet és az oktatásügyet érintő kérdésekben ugyan megosztott a társadalom, de egyben szerinte mindenki egyetért: nem tisztességes dolog, hogy valamit a választási győzelem érdekében minden fórumon tagadnak, azután a korábbi ígéretet elfeledve a hatalom birtokában megvalósítják.

"Valami kisiklott a (...) magyar politikában, túl nagy szerepet kapott a manipuláció, a propaganda, a marketing, oly nagy szerepet, hogy lassan már nincs semmilyen értelme a kimondott szónak" - fogalmazott az alelnök.

Ha ezt nem tudják helyreállítani, és nem tudnak tisztább politikai közéletet teremteni, akkor ez az ország tényleg a bizalmatlanságról és a hiteltelenségről fog szólni, így pedig nem lehet élni - hangsúlyozta Pokorni Zoltán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását