2024. április 29. - Péter

Lekoppintották a TV2 ötletét

Lekoppintotta a TV2 egyik ötletét a versenytárs RTL Klub - vélekednek a kereskedelmi csatornánál; Magyar Rita megbízott pr-csoportvezető szerint egy főzőshow-jukat utánozza a konkurencia.
2008. február 22. péntek 22:46 - Hírextra

A TV2 Hal a tortán című, pár napja beharangozott műsorának éppen az az újdonsága, hogy hírességek saját otthonukban, maguk főznek más sztároknak, s ezt az ideát tette magáévá most az RTL a Vacsoracsata első fordulójában - közölte Magyar Rita a távirati irodával.

Megjegyezte: az RTL Klub hosszabb ideje azzal harangozza be saját produkcióját, hogy ott "civilek" villantják majd meg főzőtudományukat; ezzel szemben csütörtökön azt jelentette be a csatorna, hogy az első szériában sztárok versengenek egymással.

Rényi Ádámot, az RTL Klub kommunikációs igazgatóját nem kívánta kommentálni a hírt. 

Előző nap az RTL Klub arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy Vacsoracsata címmel kulináris valóságshow-t indít március elején; a műsor már sikernek bizonyult Németországban, Franciaországban és Angliában.

Minden adásban más-más alkalmi séf kápráztatja el konyhaművészetével négy ismeretlen társát, mégpedig úgy, hogy a bevásárlástól a terítésen át a vendégek szórakoztatásáig minden járulékos feladat őrá hárul.

A vacsora után pontoznak a vendégek - akik a következő adásban akár helyet is cserélhetnek az előző napi versenyzővel; aztán az ötödik versenynap végén, "az utolsó vacsora" után derülhet ki, melyikük volt a legtalpraesettebb vacsoracsatázó.

A Vacsoracsatába bárki jelentkezhet, az első sorozatban Soma Mamagésa, Gáspár Bea, Sütő Enikő és Benkő Dániel is kezébe veszi a fakanalat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását