2024. április 19. - Emma

Szili Katalin polgármesterekkel találkozott

A közlekedés javításához, a szennyvízcsatorna-hálózat fejlesztéséhez ígért segítséget a saját és Toller László választókörzetébe tartozó települések vezetőinek Szili Katalin szerdán Pécsett.
2008. február 20. szerda 19:16 - Hírextra

Érdeklődni fogok a beruházásokban érintett minisztériumoknál, központoknál, milyen módon tudják támogatni a községek ilyen irányú elképzeléseit - mondta a házelnök a polgármesterekkel folytatott megbeszélését követően az MTI-nek.

Szili Katalin példaként hozta fel, hogy a Pannon Volán Zrt. a községekkel együttműködve szeretne részt venni a gazdasági tárca falugondnoki- és iskolabusz-szolgálatot szervező projektjében. Emellett szükség lenne több út, egyebek mellett a Kővágótöttös-Cserkút, Kővágótöttös-Bakonya, Aranyosgadány-Bicsérd, Abaliget Husztót szakaszok felújítása is. Hozzátette: sürgető feladat a csatornázási munkálatok elvégzése Abaligeten, Aranyosgadányban, Bicsérden és Zókon.

Az Országgyűlés elnöke kitért rá, hogy pécsi látogatása keretében részt vett a pécsi kistérség ülésén, valamint a baranyai megyeszékhely többségi tulajdonában lévő és a közelben holdingba tömörülő cégeinek vezetőségi értekezletén is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását