2024. április 20. - Tivadar

Drogdílerek buktak le

Kábítószer-ügyleten ért tetten a rendőrség egy fiatalembert a hétvégén Szekszárdon; a bíróság őt is, és egy ismerősét is előzetes letartóztatásba helyezte - értesült a HavariaPress. A városi kapitányság egyik járőrének az lett gyanús, amikor észrevette: e
2008. február 19. kedd 07:45 - Hírextra

Pillanatok alatt kiderült, hogy a csomagban 19 darab extasy tabletta rejlik, és a helyszínről bekísért fiatalok egyike is beismerte: azért járt a helyszínen, hogy füves cigit vegyen az illetőtől. A kapitányság egyik járőre pénteken kora este a szekszárdi Holub József utcában autózott, amikor észlelte, hogy egy korábbi büntetőeljárásokból jól ismert helyi lakos a rendőrautó láttán egy kisebb tárgyat dob el a bokrok közé.

A járőr azonnal megállt és igazoltatta a fiatalembert, a bokrok alatt pedig megtalálta az eldobott zacskót, melyben 19 extasy tabletta volt. A további nyomozás adatai alapján a szekszárdi bűnügyesek házkutatást tartottak a Tartsay lakótelep egyik lakásában is, ahol további 108 darab extasy tabletta és egyéb tárgyak kerültek elő. Fentiek alapján a rendőrök a tetten ért férfit és a lakásban lakó szekszárdi lakost is őrizetbe vették, a bíróság pedig mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását