2024. április 30. - Katalin, Kitti

Itt van Céline Dion új koncertlemeze

Közelmúltban megjelent CD-k, DVD-k, valamint a Las Vegas-i szerződést lezáró koncertfilmjével Céline Dion frontális támadást indított rajongóinak pénztárcája ellen. A kiadványok többsége ezekben a napokban vált elérhetővé Budapesten is, ahol a koncertfilm
2008. február 14. csütörtök 15:27 - Hírextra
A koncertfilm csak ízelítőt adhat abból az élményből, amit a kanadai énekesnő számára a Las Vegas-i szerződés jelentett. Öt év alatt 717 alkalommal mutatták be az A New Day című koncertjét. A közönségnek és a szakmabelieknek is lehetett olyan érzése, hogy Dion kész akár napról napra megújulni.

Céline Dion programját csaknem 3 millióan láthatták, egyszer meghosszabbították a sorozatot, amely százmillió dollárt hozott az énekesnő konyhájára. Nem bánhatták az őt szerződtetők sem, a produkció 400 millió dolláros bevételt hozott.

Céline Dion a búcsúkoncerten elmesélte vendégeinek, hogy a kritikusok nem mindig bántak vele kesztyűs kézzel, el is akart menekülni Las Vegasból.

A Las Vegas-i évekről kiadott DVD-összeállítás rendkívül gazdag: tartalmazza a koncertfilmet, valamint három és félórányi extrát, a mellékelt füzetben pedig elolvasható a zárókoncerten elhangzott összes dal szövege.

Nemcsak a különböző stílusú listás dalok sokasága, hanem az ízléses ruhák, a közreműködő 50 táncos jól sikerült produkciója is feldobja a filmet és az egész DVD-t. A repertoárról érdemes megjegyezni, hogy Céline Dion a túlsúlyban lévő pop mellett még a funk és a gospel műfajokban is kipróbálta magát. Elhangzott, s a DVD-n látható a világhírnevet jelentő Titanic-dal, a My Heart Will Go On.

A DVD-hez három dokumentumfilm készült: beszélgetés a rajongókkal, összefoglaló a koncert előzményeiről, kulisszatitkairól. Az első lemezen hallható a 18 dal - nemcsak a saját nagy slágerei, hanem feldolgozások is a nagy elődök sikereiből. Ezek hangzottak el estéről estére Las Vegasban. A DVD-t eddig 800 ezer példányban vásárolták meg világszerte.

Céline Dion napokban megjelent lemezei közül a Taking Chance a novemberben megjelent album extra változata, ajándékparfümmel. A másik lemez a These Are Special Times újrakevert CD-t és amerikai szabvány szerint készült, NTSC-rendszerű DVD-t tartalmaz.

Az énekesnő ezekben a napokban kezdi világ körüli koncertturnét, amelynek során 2009. január végéig közel száz helyszínen fog fellépni Dél-Afrikától Japánon és Kínán át Floridáig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását