2024. április 19. - Emma

Késsel támadt a pénzügyőrre

Vámvizsgálatot tartó pénzügyőrre támadt a záhonyi határállomáson egy ukrán utas, akit végül ártalmatlanná tettek; a vámhivatal dolgozója a nyakán szenvedett könnyű sérüléseket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője h
2008. február 11. hétfő 12:50 - Hírextra

A vámosok szombatra virradó éjjel egy belépésre jelentkező gépkocsit vizsgáltak át, amikor az autó ukrán utasa hátulról elkapta egyiküket, és egy kilenc centiméter pengehosszúságú bicskát szorított a torkához - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint az ittas személyt egy honfitársa hiába próbálta nyugtatni. Amikor viszont a férfi egy pillanatra lejjebb engedte a kést tartó kezét, az átkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőr törzsőrmester és egy másik pénzügyőr hozzáugrott és lefogta.

A megtámadott vámos nyakán felületi sérülés keletkezett.

A 45 éves külföldit őrizetbe vették, ellene hivatalos személlyel szemben felfegyverkezve elkövetett erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

A vizsgált autóból egyébként 640 doboz elrejtett cigaretta került elő.

A gyanúsított kihallgatásakor azt vallotta, hogy autóstoposként szállt be a gépkocsiba, s annyira ittas volt cselekménye elkövetésekor, hogy semmire sem emlékszik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását