2024. május 11. - Ferenc

Ebédet kapott Tarlós István

Ebédet vitt a Fidesz népszavazási kampányát vezető Tarlós Istvánnak az SZDSZ ifjúsági szervezete. Léderer András, az Új Generáció elnöke azzal indokolta az ötletet, hogy a népszavazás kapcsán olyan benyomásuk támadt, mintha a referendum kezdeményezői szer
2008. február 6. szerda 14:12 - Hírextra

Miközben Léderer András megmutatta az egybegyűlt újságíróknak a "körülbelül minimális kalóriamennyiséget tartalmazó" ételeket, azt mondta, lehet ingyenes felsőoktatásról hazudozni, ingyenes egészségügyről beszélni, de látszik, ezért milyen színvonalat lehet kapni. Hozzátette: ha Tarlós Istvánnak tetszik ez a nívó, akkor megajándékozzák ezzel az ebéddel.

A sajtótájékoztató záróakkordjaként Léderer András az ételhordót bevitte a Fidesz kampányközpontjába, ahol az irodavezető megengedte, hogy lerakja azt, de figyelmeztette a szabad demokrata politikust, hogy hamvazószerda van, ezért Tarlós István nem fogad el ebédet, mert kezdődik a böjt.

Később az ételhordót valaki kitette az épület elé, amit Léderer András úgy kommentált, hogy a Fidesznek egységessé kellene tenni kampányát, mert ha ingyenességet ígérnek, akkor az ingyenebédet is el kellett volna fogadniuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását